۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۶, جمعه

مخدر ال‌سی‌من وجود دارد؟ (بررسی شایعه اغفال دخترها با دستمال مرطوب)

خلاصه مطالب: آیا ماده مخدری به نام ال‌ سی من وجود دارد؟ ماجرای فرد ناشناسی که به اسم از بین بردن لک و جوش صورت، به دخترها «دستمال مرطوب» آغشته به مواد مخدر می‌فروخته صحت دارد؟

  • تایید شده: ماجرای اغفال یک دختر تا از دستمال آغشته به مواد مخدر استفاده کند.
    شایعه: دختری در اتوبوس با یک خانم ناشناس آشنا می‌شود که به وی پیشنهاد می‌کند برای از بین بردن لک و جوش صورت، شب‌ها هنگام خواب، نوعی دستمال مرطوب را روی صورتش قرار دهد. دختر مذکور پس از مدتی عوارض اعتیاد را در خود مشاهده می‌کند. نتیجه آزمایش، وجود ماده مخدری به نام «ال سی من» را در خون وی تایید می‌کند.
    آیا این ماجرا صحت دارد؟ اگر نام ماده مخدر (یعنی ال‌سی‌من) را کنار بگذاریم، مطابق مطالب منتشر شده و تایید شده در رسانه‌ها، جواب این سوال بلی خواهد بود.
    متن شایعه عینا از خبر صفحه حوادث روزنامه وطن امروز 1390/1/23 - لینک ماندگار برداشته شده است. نزدیک یک هفته بعد، این روزنامه اصلاحیه‌ای برای این خبر درج می‌کند که نام ماده مخدر در آن به «ال‌اس‌دی LSD» تصحیح می‌شود. (وطن امروز 1390/1/29، انتهای صفحه - لینک ماندگار)
  • بر خلاف ادعای شایعه: ماده مخدر ال‌اس‌دی (LSD) اعتیاد آور نیست!
    همانطور که ذکر شد، نام صحیح ماده مخدر «ال اس دی LSD» است. (و ماده مخدری به نام «ال سی من» وجود ندارد) اما LSD وابستگی جسمی یا روانی ایجاد نمی‌کند و اعتیاد آور محسوب نمی‌شود.
    منبع: ستاد مبارزه با مواد مخدر، انستيتو ملي مواد مخدر آمریکا
    به نظر می‌رسد اعتیادآور نبودن روان‌گردان LSD، نقطه ضعفی برای استفاده از آن در نقشه‌های سودجویانه محسوب شود، چرا که حتی اگر فرد سودجو موفق شود قربانی خود را به مصرف LSD مجبور کند، قطع مصرف برای قربانی کار مشکلی نبوده و عوارضی نیز ایجاد نشود. با این همه توصیه عقل سلیم این است که از این اتفاق واقعی درس گرفته و از گرفتن مواد خوراکی یا دارویی از افراد ناشناس به شدت پرهیز شود.

از جراید

مطالب این شایعه در برخی سایت‌های خبری داخلی ذکر شده است: روزنامه وطن امروز 1390/1/23 و معدود خبرگزاری‌هایی که این خبر را به نقل از این روزنامه منتشر کرده‌اند.

نمونه شایعه:

روش جدید اغفال دختر ها در تهران
باز هم جنایتی دیگر در راه است
معجزه وحشتناک دستمال‌های مرطوب
مطلبی که در زیر میخوانید توسط یکی از دوستان برام ارسال شده و اطمینان صددرصدی از درستی یا نادرستی آن ندارم اما اگر حتی به احتمال کمی هم درست باشه جنایت و فاجعه ایست که ارزش تامل و خواندن و ارسال به همه دوستان رو داره تا هموطنان عزیزمون بیشتر مراقب باشند: اصل ماجرا از این قرار است:
چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت. دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: «می‌خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری‌ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می‌رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد. وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می‌شود خوشحال شدم. می‌گفت دستمال‌ها بی‌خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود. «فریماه» همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شماره موبایلش را داشته باشم و اگر دستمال‌ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند با وی تماس بگیرم تا سفارش بدهد از اروپا برایم بیاورند. همان شب دستمال مرطوب را روی صورتم گذاشتم. حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می‌کردم. یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بسته جدیدی از دستمال‌ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20 هزار تومان دستمال‌ها را به من فروخت».
دختر دانشجو افزود: «هر شب مرتب دستمال‌ها را استفاده می‌کردم و اگر آنها را به صورتم نمی‌گذاشتم نمی‌توانستم بخوابم و نیمه‌های شب از خواب می‌پریدم. اصلا تصور نمی‌کردم که معتاد دستمال‌ها شده‌ام. رفته رفته وقتی از دستمال‌ها استفاده نمی‌کردم خمار و خواب‌آلود می‌شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می‌کرد ترسیده بود، طوری حرف می‌زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می‌کنم اما نمی‌پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می‌گرفتم قیمت دستمال‌ها را چندین برابر بالا می‌برد. سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می‌گرفتم چون می‌دانست وابستگی شدیدی به دستمال‌ها دارم قیمت را بالاتر می‌برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها و بی‌تابی‌های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد. اصرار داشتند آزمایش بدهم. من تصور نمی‌کردم چنين جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همین پذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود.
در خون من یک نوع ماده مخدر به نام «ال‌سی‌من» وجود داشت که از راه پوست و دستمال‌های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می‌دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی‌اش خاموش است. من از این زن که می‌تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم». ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی‌های تخصصی دست زدند و پی بردند «ال‌سی‌من» یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است.
ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال‌ها اعتیاد‌آور هستند، سوار اتوبوس‌ یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت‌های پایین دستمال‌های «ال‌سی‌من» را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه‌هایش پول زیادی به جیب می‌زند. تحقیقات در این باره که آیا باند سازمان‌یافته‌ای به چنین اقدام خاموشی دست می‌زند ادامه دارد.

منابع:

  1. ستاد مبارزه با مواد مخدر - درباره LSD (فارسی)
  2. انستيتو ملي مواد مخدر آمریکا -- درباره مواد توهم‌زا (انگلیسی)
  3. صفحه حوادث روزنامه وطن امروز 1390/1/23 (فارسی)
  4. اصلاحیه وطن امروز در مورد خبر «دستمال‌های مرطوب» 1390/1/29 (فارسی)
LCMan, L.C.Man

۲۲ نظر:

  1. LSD اعتیاد داره ولی از نوع روانی و ذهنی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیر حتی از نظر روانی هم اعتیادآور شمرده نمی‌شود.

      حذف
    2. هر ماده ای که انسان را از حالت طبیعی خارج نماید ماده مخدر میباشد.

      حذف
    3. اعتیادآور بودن با مخدر بودن متفاوت است. لطفا در این مورد به لینک‌های داده شده مراجعه کنید.

      حذف
  2. http://www.tabnak.ir/fa/news/186752/
    بهتر است سایت تابناک را هم مطالعه کنید.
    ماده ال سی من وجود دارد.
    شایعه نیست

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سایت تابناک؟؟؟؟ شما بهتره ابتدا کمی درباره سایت تابناک مطالعه بفرمایید بعد به آن استناد کنید

      حذف
  3. یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی از ورود مواد مخدر جدید در شکل دستمال مرطوب با نام "السیمن" به بازار خبر داد و گفت: این دستمال مخدر از راه خون جذب بدن شده و توهم کاذب ایجاد می کند.

    دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:در حالی که اساس و پایه این مواد جدید همان شیشه و مواد آمفتامینی است که فقط نام و شکل آن عوض شده است.

    وی به نامهای این مواد مخدر جدید اشاره کرد و گفت: از جمله این نامها موی سرخ پوست، آجر، جرس، نیلوفرانه، افلاطون و مریخ است.

    ابهری با اشاره به اینکه مافیای مواد مخدر با نامهای کاذب جدید هدفهای شوم خود را دنبال می کند، افزود: این مافیا مواد مخدر جدید از جمله دستمالهای مرطوب مخدر را برای مرطوب نگه داشتن و لطافت پوست در پوشش لوازم بهداشتی وارد بازار کردند که نام این دستمال مخدر "السیمن" است.

    به گفته وی ، استفاده از این نوع دستمالها بین دختران جوان رواج بیشتری داشته و از راه خون جذب بدن شده و توهم کاذب ایجاد می کند.

    پاسخحذف
  4. ال سی من وجود ندارد
    این مستندات را مطالعه کنید
    با تشکر از سایت یک کلاغ که به این موضوع پرداخته است
    ماجرا اولین بار در نشریه وطن امروز به چاپ رسیده که گویا منشأ این ماجراست و شکل آن کاملاً تطابق دارد. این ماجرا در 23 فروردین سال گذشته منتشر شده است، اما حدود دوسال بعد سر از فضای مجازی در آورده است:

    http://www.vatanemrooz.ir/1390/1/23/...ooz_635_10.pdf

    اما تحقیقات ما در مورد این ماده مخدر به جایی نرسید. در واقع ماده مخدری بنام "ال سی من" وجود خارجی ندارد!
    روزنامه وطن امروز چند روز بعد در اصلاحیه ای آن را توضیح داد و اظهار داشت که منظور ماده مخدر "LSD" بوده است.

    http://www.vatanemrooz.ir/1390/1/29/...ooz_639_10.pdf

    موج جدید این شایعه در پی مصاحبه شخصی به نام«دکتر مجید ابهری» با خبرگزاری مهر در شهریورماه شروع شد و به سرعت از طریق سایت ها در محیط مجازی رواج یافت:

    MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

    فردای همان روز حمیدرضا حسین آبادی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با شایعه خواندن این سخنان نسبت به اظهار نظر افراد غیر مسئول هشدار داد که البته حرف‌های او رواجی نیافت:.

    MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

    "LSD" توسط یه شیمی دان سوئیسی کشف شده است و شاید ارتباط آن به سوئیس از همینجا نشأت گرفته است. اما نکته جالب توجه این است که این ماده مخدر نیست بلکه ماده ای شیمیایی و روان گردان بوده و اعتیاد آور نیست. لذا قطع مصرف آن مشکلی ایحاد نمیکند!.

    لینک ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران:

    LSD :: ستاد مبارزه با مواد مخدر ::

    پاسخحذف
  5. ال سی دی ماده مخدر است
    برخی مطالب آمده در نظر قبلی غلط است در مورد ال سی دی
    اثرات جانبی مصرف LSD اثرات جانبی مصرف LSD عبارتند از: گشادی مردمک چشم‌ها، بالا رفتن دمای بدن، افزایش فشار خون و ضربان قلب، عرق کردن، کم اشتهایی، بی خوابی، خشکی دهان و لرزش. تجربه‌های نا خوشایندی که اغلب مصرف کنندگان LSD آنها را تجربه می‌کنند جدی بوده و عبارت اند از: احساسات و افکار وحشت انگیز، ترس از دست دادن کنترل خود، ترس از دیوانگی و مرگ، ناامیدی. بازگشت‌ها یک ناهنجاری عادی مصرف LSD است که هنگام عدم مصرف شخص مصرف کننده پدید می‌آیند. بازگشت‌ها ممکن است ناگهانی و اغلب بدون هیچ پیش درآمدی باشند و ممکن است چند روز یا حتی چند سال پس از مصرف به وجود بیاید. بازگشت‌ها تصاویری خیالی هستند که از رنگ‌های بی شکل تا توهمات وحشت انگیز را در بر می‌گیرند. اگر در مصرف LSD زیاده روی شود، باعث بروز سایکوز درازمدت مانند اسکیزوفرنی شده و گاهی تولید افسردگی شدید هم می‌کند.

    نکاتی دیگر درباره LSD برخی گمان می‌کنند LSD به ان دلیل که مانند دیگر مواد (مثل کوکایین، آمفتامین، هرویین، الکل و نیکوتین) در ابتدا ایجاد وسوسه مصرف خیلی زیادی نمی‌کند، یک ماده اعتیاد آور نیست و مصرف کننده‌ها بیشتر اوقات می‌توانند هر موقع که بخواهند مصرف خود را کم یا قطع کنند؛ در حالیکه LSD نیز مانند دیگر مواد اعتیاد آور به مرور ایجاد تحمل کرده و وسوسه مصرف نیز ایجاد می‌کند و در نتیجه مصرف کننده‌ها مجبورند میزان مصرف خود را افزایش دهند تا به حالت خلسه‌ای که قبلاً تجربه کرده‌اند، دست یابند. برای بعضی مصرف کننده‌ها، LSD عواقب خطرناکتری نیز می‌تواند در پی داشته باشد. افزایش تحمل در مصرف LSD، و اثرات جانبی حاصل از مصرف آن، دلایل خوبی هستند که باید از آنها پرهیز نمود. سمیت مرگ آور LSD خیلی کم است؛ به طوری که مقدار مرگ آور آن برای انسان احتمالاً ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر دوز موثر ۳۰ تا 100 mcg (1993 Goble). گزارش‌های مرگ در اثر مصرف بیش از حد بسیار نادر است. تعدادی گزارش از افرادی وجود دارد که مقدار بسیار زیادی LSD (مثلاً mg 40.000) مصرف کرده‌اند و زنده مانده‌اند.

    ممکن است از ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از Trip، کمی‌دمغی و خستگی احساس شود و تا از بین رفتن این بی حوصلگی، هوس فوری ایجاد نمی‌شود. معمولاً یک Trip فرد را تا مدتی سیر و اشباع می‌کند. عملکرد شغلی و اجتماعی فرد نیز با مصرف LSD افت پیدا خواهد کرد. خاطرات وقایع افتاده در طول مدت Trip کاملاً روشن است.
    منبع: ویکی پدیا به نقل از روزنامه اعتماد

    پاسخحذف
  6. تا حالا سه تا از مطالبتون رو خوندم. 2 تا از اون ها لینک هایی داده بودید که وجود نداشتند! یعنی به سایت میرفت ولی مطلب مورد نظر نبود! توقع میره دقیق تر باشید. از کاربرای محترم هم میخوام لینک ها رو چک و مطالعه کنند. به صرف اینکه سایتی شایعه‌ای رو برملا میکنه دلیل نمیشه تمام گفته هاش درست باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      خوشحالم که مطالب را بدون تحقیق قبول نمی‌کنید.

      البته نباید تعجب کنید که بعد از چهار سال سایت‌هایی که لینک شده‌اند حذف شده یا از دسترس خارج شده باشند.

      این لینک‌هایی که کار نمی‌کردند خوشبختانه در آرشیو وب موجود هستند:
      ۱- ستاد مبارزه با مواد مخدر: http://web.archive.org/web/20130312093519/http://dchq.ir/html/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=14
      ۲- انستیتو ملی مواد مخدر آمریکا: http://web.archive.org/web/20111218032419/http://www.nida.nih.gov/infofacts/hallucinogens.html

      در مقاله نیز تصحیح خواهم کرد.
      ----
      خیلی خوب است که منبع را چک کردید؛ بیشتر مردم زحمت این کار را هم به خود نمی‌دهند. به همین علت من شما را دعوت می‌کنم یک قدم بیشتر هم بردارید و اگر لینک در دسترس نیست، مطلب را جستجو کنید تا پیدا کنید.

      موفق باشید
      اگر در مقاله دیگری هم مشکل داشتید بفرمایید تا لینک تصحیح شود.

      حذف
  7. حتی اگر منظور از ال سی من LSD بوده ، ال اس دی نه وابستگی روانی و جسمی ایجاد نمیکند و بسیار گرون قیمته و برای این که از طریق پوست جذب بخواد بشه باید مقدار بسیار زیادی باشه که مثلا قیمتش برای یک دوز شاید به میلیون تومن برسه ! و در صورتی هم که نادانسته مصرف بشه میتونه فرد رو در توهمات ترسناکی قرار بده که دیگه اونو مصرف نکنه.

    این خبر های کذب برای بازارگرمی رسانه هاست.

    پاسخحذف
  8. شما درباره ال سی من صحبت میکنید.اون وقت سایت ستاد مبارزه با مواد مخدر برای ال اس دی رو گذاشتید.دوستان ال سی من هست.شک نکنید.من تحقیق کردم پسرخالم تو سوئد هستش اون خودش درگیرشه.وجود داره عزیزان.لطفا سعی نکنید لا پوشونی کنید.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شاید بد نباشه شما در وجودش شک کنید.
      چون اگر وجود داره پس اصلاحیه همون روزنامه‌ای که غلط تایپی مطلبو چاپ کرده چیه؟؟
      چطوره شما تو سایت مواد مخدر بگردید پیداش کنید لینک بدید؟
      یا سرچ کنید انگلیسیش رو، اونو پیدا کنید بذارید؟
      یا از پسرخاله‌تون بپرسید «اسم» اون «ال سی من» که استفاده می‌کنه چیه، ما را هم از بی‌خبری نجات بدید؟

      حذف
  9. واقعا متأسفم که با نوع جمله بندی و لحن نوشتارتون دارید کمک شایانی در زمینه تبلیغات ال اس دی انجام می دید. گمان من اینه که احیانا خودتون هم در این زمینه دستی بر آتش دارید.
    وجود ماده السیمن توسط خبرگزاری های رسمی تأیید شده. ضمنا ماده ال اس دی هم از نوع محرک(روان گردان) اعتیاد آور می باشد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      متاسفم که به این راحتی و با این سطح استدلال تهمت می‌زنید.

      اما اسم السیمن در هیچ قاموسی به عنوان ماده مخدر یا ... وجود ندارد و حاصل اشتباه لپی یک خبرنگار است که آن را تصحیح نیز کرده است و لینک اصلاحیه آن نیز در متن بالا وجود دارد!!

      همچنین LSD اعتیاد آور نیست: LSD is not considered an addictive drug (لینک انجمن مبارزه با مواد مخدر آمریکا در متن را ببینید)
      و حتی معمولا استفاده کنندگان بعد از مدتی مصرف آن را کاهش می‌دهند: Most users of LSD voluntarily decrease or stop its use over time

      لطفا حداقل متن را مطالعه کنید و اگر ادعایی دارید لااقل منبع بدهید.

      حذف
  10. سلام. یک سال قبل سمیناری دربارع داروهای روانگردان و اعتیادآور برای محل کارم داشتم که به خاطر اون مجبور بودم هم به ستاد مبارزه با مواد مخدر جهت کسب اطلاع برم و هم به کمپ های ترک اعتیاد. با معتادان زیادی هم صحبت کردم. به همین دلیل با قاطعیت میگم ال اس دی یک ماده شدیدا اعتیادآوره که عوارض روانی و توهم زایی بسیار شدیدی ایجاد میکنه. اعتیاد به ال اس دی یعنی خداحافطی با دنیای واقعی و اسیر شدن در دنیای توهم. به دلیل همین موضوع هم به عنوان یک دارو جمع آوری شده و دیگه مصرف دارویی نداره
    ال اس دی در مقادیر اندک مصرف میشه و چون مایع است خیلی مواقع روی کاغذهای خشک کن یا دستمال ریخته میشه. اینکه این دستمال ها واقعی هستند یا نه رو نمیدونم ولی با توجه به ماهیت این ماده مخدر امکان استفاده از اون به این شکل هم وجود داره. ولی واقعا نمیتونم بگم آیا دستمالی به نام ال سی من هست یا نه ولی چون امکان وجود داشتنش هست، پس باید اختیاط کرد و منطقی ترین نتیجه ای که میتوان گرفت اینه که هر چیز ناشناخته ای رو مصرف نکنیم

    پاسخحذف
  11. البته اگه به منابع خودتون هم مراجعه کنیم خلاف نظریه شما ثابت میشه

    http://web.archive.org/web/20111218032419/http://www.nida.nih.gov/infofacts/hallucinogens.html

    توی همین منبع خودتون خیلی صریح گفته شده حتی کسانیکه LSD رو به صورت دارویی مصرف میکنن به دلیل تحمل دارویی مجبور میشن دوز مصرفی دارو رو مرتب زیاد کنن و دوست عزیز این تو دنیای مخدر یعنی شروع اعتیاد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      خوشحالم که منبع را مطالعه کردید. تا همینجا مقصود من برآورده شده است و تصور می‌کنم بقیه بحث تاکید روی جزئیات و نحوه گفتار خواهد بود تا مباحث کلی. (و من علاقه‌ای به بحث به خاطر بحث ندارم)

      جمله قبلی همان مرجعی که نقل کردید این است:
      LSD is not considered an addictive drug since it does not produce compulsive drug-seeking behavior
      که صراحتا تعریف اعتیادآور بودن (addictive drug) را ذکر کرده و گفته است LSD اعتیادآور محسوب نمی‌شود. حتی جمله قبلتر گفته:
      Most users of LSD voluntarily decrease or stop its use over time
      که بازهم یعنی اکثر افراد داوطلبانه مصرف LSD را رها می‌کنند!

      پس بحث من و شما یک بحث جزئی صرفا سر تعریف «اعتیادآور» بودن است، وگرنه هر دو به مضرات LSD قائلیم و مصرفش را توصیه نمی‌کنیم.

      تعریف اعتیادآور بودن از نظر مقالاتی که من در این زمینه دیده‌ام، وابستگی دارویی است نه تحمل دارویی. یعنی فرد چقدر وابستگی جسمی یا روانی به دارو پیدا می‌کند و قطع مصرف برایش مشکل است.
      اگر صرف «تحمل دارویی» را به عنوان تعریف اعتیادآور بودن بگیریم خیلی چیزها «اعتیادآور» می‌شود. مثلا با این تعریف ورزش هم اعتیادآور است(!)، چون اگر ورزش کنید بدن شما نسبت به ورزش مقاوم شده و لازم است دوز ورزش را بالا ببرید تا همان تاثیر را ببینید.

      تحمل دارویی یعنی *اگر* فرد بخواهد تاثیر قبل را ببیند باید مصرف را بالا ببرد. (تاکید روی اگر) و وابستگی دارویی یعنی فرد به سادگی قادر به ترک مصرف نیست. که مشخصا این دو موضوع با هم متفاوتند.

      حذف
    2. با سلام
      خیلی عذر میخوام
      اصلا صحبت در رابطه با ماده مخدر دیگری هست ولی شما به شکل خاصی صحبت از Lsd میکنید فقط و این شبهه را ایجاد میکنید که این موضوع با مارکت شخصی شما ارتباطی داشته باشد

      صحبت از موضوع و ماده دیگریست پس خواهشا تا بین جملاتتون مفید بودن این ماده سمی بچشم نخورده , بر سر موضوع اصلی صحبت بفرمایین

      حذف
    3. سلام
      خیر، کسی علاقه‌ای به تبلیغ برای مواد روانگردان ندارد.
      از تذکر شما متشکرم. البته گمان می‌کنم اگر متن را با دقت مطالعه می‌کردید این مساله روشن می‌بود.

      اصل این مطلب از روزنامه وطن امروز سال ۱۳۹۰ شروع شده و خود این روزنامه ۶ روز بعد از انتشار خبر، اصلاحیه‌ای درج کرده است به این مضمون:

      ((( در خبر «معجزه وحشتناک دستمال‌های مرطوب» كه در 23 فروردين‌ماه در صفحه حوادث چاپ شد عنوان شده است که دستمال‌ها آ‌غشته به موادمخدر «ال‌سی‌من» بوده است که این اشتباه بوده و این دستمال‌ها آغشته به ماده مخدر «ال‌اس‌دی – LSD» بوده است. پیگیری‌های خوانندگان و حتی مسؤولان پلیسی باعث شد خبرنگار «وطن امروز» پیگیری‌هایی انجام داد که مشخص شد ماده مخدر ال‌سی‌من وجود خارجی ندارد و هیچ‌ ماده مخدری به این نام ثبت نشده است )))

      بنابراین همانطور که می‌بینید از ابتدا هم صحبت از همین ماده LSD بوده و نه چیز دیگری!

      لینک هر دو خبر در متن وجود داشت که البته (متاسفانه) مطابق معمول با تغییرات سایت روزنامه در طول این شش سال از دسترس خارج شده بود. این لینک‌ها را اصلاح کردم و لینک ماندگار نیز اضافه شد تا دیگر چنین مساله‌ای رخ ندهد.
      همچنین کمی جمله‌بندی را تغییر دادم که تاکید بیشتری روی عدم مصرف مواد روانگردان وجود داشته باشد.


      باز هم از تذکر شما متشکرم

      حذف